گروه خبري : اخبار پژوهشی
تاريخ انتشار : 96/06/06 - 14:24 كد :10391
تمرکز دانشجویان دکتری بر تحقیق
دکتر موسی خانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی : "دانشجویان دکتری ما باید در حوزه پایان‌نامه تمرکز بیشتری داشته باشند و تحقیقات مفید، سودمند و کاربردی را برای جامعه انجام دهند..."

تمرکز دانشجویان دکتری بر تحقیق

دکتر مرتضی موسی‌خانی، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی رفتیم درباره اهمیت این مقطع دکتری و پذیرفته‌شدگان آن گفت :

«دانشجویان دکتری ما باید در حوزه پایان‌نامه تمرکز بیشتری داشته باشند و تحقیقات مفید، سودمند و کاربردی را برای جامعه انجام دهند، هرچند قطعا همه تحقیقات می‌توانند مفید باشند، اما در بعضی از تحقیقات بنیادین، رسیدن به اهداف تحقیق نیازمند مدت زمان طولانی است.»

او در ادامه افزود: «کشور ما در این دوره زمانی به‌خاطر تحریم‌ها و مسائل بین‌المللی با مشکلات زیادی روبه‌رو است، همچنین نیازهایی مانند توسعه اشتغال، ورود به بازارهای بین‌المللی، کارآفرینی و... خیلی اهمیت دارند، از این رو با تحقیقات کاربردی نه‌تنها می‌توانیم نیازهای کشور در حوزه‌های پزشکی، توانمندی معلولان، دستیابی به تکنولوژی‌های جدید و... را تامین کرد، بلکه می‌توانیم اقتصاد بدون نفت را هم برای کشور به ارمغان بیاوریم.»

معاون پژوهشی دانشگاه اضافه کرد: «قطعا اگر بتوانیم محصولات مورد نیاز دنیا را با‌کیفیت بالا و قیمت پایین عرضه کنیم، در زمان تحریم هم بسیاری از شرکت‌ها و کشورها برای به دست آوردن محصولات ما اقدام کرده و دیگر توجهی به تحریم‌ها نخواهند داشت.»

موسی‌خانی در پایان به «فرهیختگان» گفت: «همان‌طور که مقام معظم رهبری فرمودند، کیفیت کالای داخلی باید در سطحی باشد که در منطقه امکان رقابت را پیدا کند، طبیعتا دستیابی به این مهم نیازمند تحقیقاتی است که دانشجویان ما در مقطع دکتری و در حوزه‌های مختلف انجام می‌دهند.»

فرهیختگان

منبع خبر : فرهیختگان