گروه خبري : اخبار پژوهشی
تاريخ انتشار : 96/08/07 - 12:56 كد :10397
برگزاری کارگاه ACT (درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد) در واحد نایین
کارگاه آموزشی ACT (درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد) با حضور سرکار خانم دکتر فاطمه زرگر و تعداد 29 نفر از دانشجویان تحصیلات تکمیلی و سخنرانی ارزشمند ریاست دانشگاه آغاز شد.

ریاست دانشگاه آقای دکتر وهابی از دست اندرکاران برگزاری این دوره تخصصی تشکر کرده و بر برگزاری سایر دوره های آموزشی کوتاه مدت به منظور رشد توانمندی های علمی دانشجویان رشته روانشناسی تاکید کرد.

دکتر وهابی متذکر شد : اساتید سایر گروه ها نیز در برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت تلاش کرده و به توانمندی های علمی و عملی دانشجویان بیافزایند، زیرا این دانشجویان سرمایه های جامعه هستند و سرمایه گذاری علمی بر روی آنها برای جامعه ایران اسلامی مفید است.