گروه خبري : اخبار پژوهشی
تاريخ انتشار : 96/12/13 - 09:32

برگزاری دو همایش یافته های نوین در روانشناسی و همایش ملی کودک و نوجوان

دو همایش یافته های نوین در روانشناسی و همایش ملی کودک و نوجوان در تاریخ 10 اسفندماه سال 1396 در دانشگاه ازاد اسلامی با حضور 300 نفر شرکت کننده برگزار شد.

دانشگاه ازاد اسلامی واحد نایین در تاریخ دهم اسفند ماه سال 1396 با برگزاری دو همایش یافته های نوین در روانشناسی و همایش ملی تخصصی کودک و نوجوان برنامه های خود را آغاز نمود.

در این همایش با حضور نزدیک به 300 نفر شرکت کننده از دانشجویان دانشگاه ازاد اسلامی واحد و همچنین طلاب حوزه علمیه و حضور نماینده مردم شریف شهرستان های نایین وخوروبیابانک در مجلس شورای اسلامی و همچنین مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های ازاد اسلامی اصفهان حضرت حجه الاسلام و المسلمین حاج آقا حیدری و ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر جلال وهابی و رییس اداره پژوهش و تولید علم سرکار خانم دکتر شهناز خالقی پور و با حضور سرپرست حوزه معاونت محترم آموزشی ، دانشجویی و فرهنگی جناب اقای دکتر وحدتی و جمعی از اساتید برنامه های خود را آغاز نمود .

اهم برنامه های همایش به شرح زیر انجام گرفت

ابتدا با تلاوت آیاتی از قران مجید و همچنین سرود جمهوری اسلامی جناب آقای دکتر وهابی دبیر اجرایی همایش و ریاست محترم دانشگاه ضمن پاسداشت خون شهدای دفاع مقدس به ایراد بیانات خود در فرایند اجرایی کنگره پرداختند.

سپس سرکار خانم دکتر خالقی پور با بیان روند علمی کنگره به ایراد سخنرانی درخصوص 150 مقاله ارسال شده به دبیرخانه همایش و پذیرش 120 مقاله بعد از داوری و ارزیابی مقالات توسط هیئت داوران اشاره نمودند.

همچنین ایشان به مجوزهای دریافت شده از باشگاه پژوهشگران جوان برای همایش یافته های روانشناسی و مجوز سازمان نظام روانشناسی با امتیاز بازآموزی برای دو همایش کودک و نوجوان با مجوز دانشگاه ازاد اسلامی استان اصفهان اشاره کردند.

سپس با کلیپی از سخنرانی ارزشمند و پرمحتوای  مقام معظم رهبری مدظله العالی در خصوص اهمیت علم و جایگاه آن در بین دانشگاهیان جلسه به سخنرانی ایشان آذین گردید. سپس حجه الاسلام و المسلمین حاج آقای حیدری مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ازاد اسلامی با بیان گرم و صمیمانه خود به تبیین نگرش به سبک زندگی با رویکرد بومی سازی و جایگاه آن ها در خانواده های ایرانی پرداختند.

ایشان علاوه بر اثرات وراثت و ژنتیک در ساختار وجودی انسان به نقش پررنگ تربیت و پرورش جهت رشد فضیلت های اخلاقی در کودکان اشاره کردند. همچنین با پررنگ نمودن جایگاه روانشناسان در کشور و توجه به ابعاد روان و سلامت روانی انسان ها موقعیت و جایگاه روانشناسان را بسیار خطیر  دانستند. سپس از دست اندرکاران و برگزارکنندگان همایش تشکر و قدردانی نمودند.

سپس جناب اقای دکتر پوربافرانی نماینده محترم مردم شریف شهرستان های نایین و خور و بیابانک به ایراد سخنرانی پرداختند با تاکید بر توجه به  فرهنگ اصیل ایرانی  اسلامی و توجه به تولیدات داخلی و همچنین زمینه سازی برای  فعال کردن رشته های غیرفعال دانشگاه آزاد نایین همانند رشته پرستاری و دایر شدن سریع آن در دانشگاه تاکید کردند.

بعد از آن با سخنرانی جناب آقای حمید نصیری از دانشگاه علوم پزشکی با عنوان خودکشی چالشی جدی در سلامت روان با تاکید  بر سبب شناختی و همچنین سخن سرکار خانم دکتر زهرا یوسفی از دانشگاه ازاد اصفهان با عنوان آسیب های ناشی از خیانت های همسران و روابط فرازناشویی و سخنرانی آقای دکتر نظری با عنوان چالش های روانشناسی ورزش جلسه صبح  اتمام یافت و با قرائت نماز و صرف ناهار نیمه بعدی همایش در ساعت 13:30  شروع به کار کرد.

در این بخش با حضور اعضای کمیته علمی  شش سخنرانی دیگر با عناوین لزوم سایه در یکپارچگی شخصیت انسان با ملاحظات کاربردی توسط خانم دکتر شراره ضرابی ، معرفی پروتکل پنج عاملی مثبت نگری در کودکان توسط سرکار خانم دکتر مانا چم زاده ، الگوریتم های فازی در روانشناسی توسط آقای دکتر پویا درخشان ، معرفی مولفه های مثبت نگری در شعر و ادبیات با حضور سرکار خانم دکتر مهین خطیب نیا و تاثیر فعالیت های باغبانی بر عملکردهای شناختی واجرایی توسط آقای شکیب جوهری  و فضای مجازی و آسیب شناسی اضطراب دیجیتال توسط آقای مسعود هاشمی انجام یافت .

سپس در بخش اختتامیه با حضور تعداد زیادی از دانشجویان روانشناسی با پخش کلیپی از دانشگاه ازاد اسلامی واحد نایین و با اهدای لوح سپاس از اعضای کمیته علمی، سخنرانان و کادر اجرایی تقدیر و تشکر شد.

منبع خبر : رئیس اداره امور پژوهش و فناوری