گروه خبري : اخبار پژوهشی
تاريخ انتشار : 1396/12/23 - 06:49

برگزاری همایش ملی میکروب شناسی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نایین

اولین همایش ملی میکروب شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نایین در تاریخ 1396/12/17 در تالار اجتماعات پیامبر اعظم دانشگاه آزاد اسلامی واحد نایین با حضور مسئولین دانشگاه ، اساتید و پژوهشگران برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا آیاتی چند از قرآن مجید تلاوت شد و پس از پخش سرود جهوری اسلامی ایران جناب آقای دکتر وهابی  دبیر اجرایی همایش و ریاست  محترم  واحد، ضمن خوشامدگویی به کلیه حضار، به ایراد بیانات خود در مورد اهمیت انسانیت ، شرافت و پاکی و لزوم پایبندی به اصول اخلاقی در حیطه علوم پایه اشاره کردند.

پس از ایشان سرکار خانم دکتر نوروزی دبیر علمی همایش به ایراد سخنرانی  در خصوص روند علمی همایش و ارزیابی مقالات توسط هیئت داوران اشاره نمودند.

در بخش بعدی  با حضور اعضای کمیته علمی سخنرانی  دکتر منوچهر ستاری نایینی در مورد تاثیرات میکروبیوم لوله گوارش بر اضطراب و افسردگی با توجه به محور لوله گوارش-مغز صورت گرفت .

و بعد از آن  با پخش کلیپی از سخنان  پرمحتوای مقام معظم رهبری امام خامنه ای مدظله العالی در خصوص اهمیت علم و جایگاه آن در بین دانشگاهیان جلسه به سخنرانی ایشان مزین شد.

سخنرانی ها با عناوین بیوسنسورها توسط دکتر پویا درخشان برجوئی، باکتریهای تولید کننده آنزیم مرکوریک ردوکتاز درمحیط های شور توسط دکتر مرضیه نوروزی و  نانوبادی ها نسل جدید آنتی بادی ها توسط خانم دکتر طاهره صادقیان ریزی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انجام گردید.

سپس در بخش اختتامیه با حضور تعداد زیادی از دانشجویان میکروب شناسی  با پخش کلیپی از دانشگاه ازاد اسلامی واحد نایین و با اهدای لوح سپاس از اعضای کمیته علمی، سخنرانان و کادر اجرایی تقدیر و تشکر شد.

منبع خبر : رئیس اداه پژوهش و فناوری واحد نائین