گروه خبري : اخبار پژوهشی
تاريخ انتشار : 1397/02/24 - 11:17

برگزاری اولین همایش ملی برق و کامپیوتر با عنوان ابتکار نوین و کاربردی در مهندسی برق و کامپیوتر با رویکرد دانش بنیان

همایش ملی ابتکار نوین و کاربردی در مهندسی برق و کامپیوتر با رویکرد دانش بنیان در تاریخ 20 اردیبهشت ماه 1397 با محوریت گردهمایی بزرگ اساتید ، متخصصان ، فناوران و دانشجویان فعال در مراکز تحقیقاتی به همت معاونت پژوهش و فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نایین  برگزار شد .

اولین همایش ملی برق و کامپیوتر

ابتکار نوین و کاربردی در مهندسی برق و کامپیوتر با رویکرد دانش بنیان

این کنفرانس با هدف گردهمایی بزرگ اساتید متخصصان ،فناوران و دانشجویان فعال در مراکز تحقیقاتی دانشگاه ها ، صنایع  و شرکت های دانش بنیان فرصت بسیار مناسبی را جهت ارائه آخرین تحقیقات، دستاوردها ومحصولات با محوریت مهندسی برق و کامپیوتر در قالب 48 مقاله پذیرفته شده  برگزار گردید .

امید است که خروجی کنفرانس سبب گسترش هرچه بیشتر استفاده از فناوری های نوین و کاربردی بعنوان راهکاری ، ضروری و جددی در جهت پیشرفت و اعتلای صنعت کشور گردد.

1- قدرت  2- الکترونیک  3- کنترل و مخابرات  4- مکاترونیک ورباتیک  5- سیستم های هوشمند  6- مهندسی پزشکی 7- فتونیک و مخابرات نوری  8- اتوماسیون  9- انرژی های تجدید پذیر

اهم برنامه های همایش :

شروع همایش با اسم اعظم خداوندگار بخشایشگر و مهربان ، سپس به استقبال کلام مبارک خدواند در سوره مبارکه العلق رفتیم تا اولین کلام حضرت حق با پیامبر مهربانی را بیاد آوریم

بخوان که پرودگارت از همه بزرگوار تر است (3) همان کسی که به وسیله قلم تعلیم نمود (4) و به انسان آنچه را نمی دانست یاد داد (5)

در ادامه به احترام شنیدن سرود ملی کشور عزیزمان ایران تمام قد ایستادیم و زمزمه کردیم سر زد از افق را به احترام بنیانگذار انقلاب و خون پاک شهیدان میهن .

سپس از زبان دکتر جلال وهابی هما بادی ریاست محترم دانشگاه روند اجرایی همایش ملی ابتکار نوین و کاربردی در مهندسی برق و کامپیوتر را شنیدیم که گفتند :

این روزها کشور عزیزمان ایران بیشتر از هر زمانی نیاز به تعالی دانش و یافته های نوین در علوم مهندسی دارد چرا که مرز دانش برای ایران و ایرانی دست نیافتنی نیست و امیدمان داد تا روزی را که بر فراز قله های دانش کشور عزیزمان را بسازیم به لطف خاصه حضرت حق انشا اله .

سپس دکتر پویا درخشان برجوئی دبیر محترم کنگره و مدیر گروه برق دانشگاه به ضرورت و اهمیت پژوهش در موسسات و دانشگاه ها پرداخت و اشاره کرد به زیرساختهای لازم برای پژوهش با جمله ای منصوب به امام صادق که : علمی که نشر نکند ، مانند چراغی است که آنرا درپوش نهند و ختم سخن کردند با کلام مولا : گنجایش هر ظرف با افزایش محتویاتش کمتر میشود اما ظرف علم را با تحصیل علم ظرفیتش بیشتر می شود .

سپس معرفی همایش با کلیپی که توسط دانشجویان گروه برق آماده شده بود به نمایش در آمد تا مقدمه ای باشد بر معرفی روند اجرایی همایش .

و در ادامه برخی از مقالات برگزیده ارائه شد که جناب دکتر مصطفی بنی طبا به قول خودشان به رسم معلمی پای تابلو ایستادن تا از قابلیت اطمینان در سیستم صنعتی ارائه مطلب کند  .

سپس نوبت به دکتر پویا درخشان رسید تا از اینترنت اشیاء و آینده پیش رو برایمان صحبت کند .

و در ادامه نیز تعدادی از دانشجویان مقالات خود را ارایه دادن تا همایش به زمان اختتامیه خود نزدیک شد .

سپس در بخش اختتامیه با حضور تعدادی از دانشجویان مهندسی برق و پخش کلیپی از دانشگاه ازاد اسلامی واحد نایین و با اهدای لوح سپاس از اعضای کمیته علمی، سخنرانان و کادر اجرایی تقدیر و تشکر شد.