تاريخ انتشار : 1395/07/14 - 12:58 كد :367
نشست رییس واحد نایین با اعضا هیات علمی گروه های آموزشی واحد
اولین جلسه اعضا هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نایین در سال تحصیلی جدید برگزار شد.

اولین جلسه اعضا هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نایین در سال تحصیلی جدید با حضور دکتر جلال وهابی رییس ،دکتر محمد لطیفی معاون آموزشی ومدیرگروه ها و جمعی از اعضا هیات علمی گروه های اموزشی رشته های مختلف واحد درساعت یازده روز سه شنبه سیزدهم مهرماه در اتاق ریاست دانشگاه برگزار شد.

دکتر وهابی ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، فرارسیدن ایام شهادت آقا ابا عبدالله الحسین را به محبین حضرت تسلیت گفت . رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نایین از فعالیت ها وتلاش های دکتر منوچهر ستاری رییس سابق واحد قدردانی کرد واستفاده از راهنمایی ها وتجارب دکتر ستاری را برای پیشبرد اهداف واحد، لازم دانست وی به استقلال حضور خود در سمت ریاست واحد نایین اشاره کرد وگفت:" آمده ام تابه لطف خدا وهمیاری شما همکاران عزیز وبهره گیری از خرد جمعی  تمام سعی خود رابرای رفع مشکلات دانشگاه واحیا آن  به کار بگیرم واجازه ندهم اگر کار به تار مویی برسد پاره گردد.بازتاب مثبت تغییر وجابجایی درواحد  که شروع یک تحول است بارقه امیدی در دل مردم نایین ایجاد کرد که دانشگاه آزاداسلامی واحد نایین به حیات خود ادامه خواهد داد وجو سازی ها در این زمینه راه به جایی نخواهد برد."

دکتر وهابی در این جلسه به تشریح برنامه های خوددر زمینه ایجاد رشته هایی از زیر مجموعه های علوم پزشکی ،شناسایی وبکارگیری عوامل دخیل در جذب علاقه مندان تحصیل بومی منطقه،

تقویت روحیه همدلی بین دانشگاهیان واحد نایین اعم از کارکنان واستادان ودانشجویان ،دعوت از کارکنان واستادان جهت تقبل همکاری هایی غیر از وظایف اصلی شغلی خود ،صرفه جویی درزمینه های ممکن ،جذب مساعدت های مسولین محلی وکنترل شرایط درراستای بهبود وضعیت دانشگاه وارتقا کیفیت فعالیت های آموزشی ورسالت علمی آن پرداخت .

منبع خبر : روابط عمومی واحد نایین