تاريخ انتشار : 1395/07/14 - 15:31 كد :368
تمدیدمهلت ثبت‌نام تکمیل ظرفیت کارشناسی‌ارشد و دکتری دانشگاه آزاد اسلامی
مهلت ثبت‌نام تکمیل ظرفیت کارشناسی‌ارشد و دکتری دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، همه داوطلبانی که در آزمون دکتری تخصصی ۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی شرکت کرده‌اند و دعوت به مصاحبه شده‌اند و در جلسه مصاحبه حضور داشته‌اند، می‌توانند متناسب با رشته و گرایشی که مصاحبه شده‌اند و همچنین همه داوطلبان حاضر در جلسه آزمون کارشناسی‌ارشد ۹۵ دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند متناسب با مجموعه امتحانی که در آن شرکت کرده‌اند، با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.org حداکثر 20 رشته محل دانشگاهی را انتخاب کنند.

با توجه به امکان اضافه‌ شدن رشته محل‌های جدید و همچنین امکان ویرایش رشته‌ محل‌های انتخابی تا پایان مدت زمان ثبت‌نام، به همه داوطلبان واجد شرایط ثبت‌نام تکمیل ظرفیت توصیه می‌شود در صورت تمایل این ثبت‌نام را انجام دهند.

منبع خبر : روابط عمومی واحد نایین به نقل از خبرگزاری آنا