تاريخ انتشار : 1395/08/17 - 14:46 كد :370
حضور نماینده شهرستان نایین در جمع دانشگاهیان واحد نایین
نماینده ی مردمی شهرستان نایین، امروز دوشنبه هفدهم آبانماه در جمع دانشگاهیان دانشگاه آزاداسلامی واحد نایین حضور یافت .

با دعوت دکتر وهابی رییس واحد نایین ، دکتر عباسعلی پوربافرانی نماینده ی مردمی شهرستان نایین، پیش از ظهر امروز دوشنبه هفدهم آبانماه در جمع دانشگاهیان دانشگاه آزاداسلامی واحد نایین حضور یافت تا از نزدیک در جریان مسایل علمی این مرکز آموزش عالی قرار گیرد .

در ابتدای جلسه دکتر وهابی رییس دانشگاه آزاداسلامی واحد نایین از پیگیری های مجدانه نماینده محتر م نایین در ارتباط با امور این دانشگاه تشکر وقدردانی کرد. وی با اشاره به ظرفیت ها ی  واحد نایین از جمله کارکنان با تجربه ،اعضای هیئت علمی مجرب اغلب  دارای مدرک علمی دکتری ، فضاهای مناسب  آموزشی، کیفیت آموزشی وتحهیزات آزمایشگاهی غیر قابل قیاس با دیگر مراکز آموزش عالی شهرگفت : "من بالندگی بیشتر واحد نایین را در تاسیس وراه اندازی رشته های با آزمون می بینم و در این راستا همراهی نماینده محترم شهر را در زمینه ی ایجاد رشته های پرستاری ،علوم آزمایشگاهی ، هوشبری وکارشناسی اتاق عمل که در دست اقدام ومورد نیاز علاقه مندان بومی فارغ التحصیل رشته تجربی است ،می طلبم "

در ادامه نماینده مردم نایین وخور وبیابانک در مجلس دهم شورای اسلامی ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع دانشگاهیان واحد نایین  گفت :"در حوزه ی آموزش از شهر آیت الله نایینی یبیشتر از این چیز ها که هست انتظار می رود.ومن اعلام آمادگی میکنم تا درحوزه های مختلف چه در عرصه ی قانونگذاری وچه در عرصه ی نظارت کمک کنم تا مسائل دانشگاه آزاداسلامی حل شود .ما دانشگاه ازاداسلامی واحد نایین را یک حوزه علمی اثر گذار واتاق فکر شهر می دانیم ."

عباسعلی پور بافرانی با بیان اینکه سلامت مردم هیچگاه متوقف نمی شود از ایده ایجاد رشته های علوم پزشکی در واحد نایین استقبال کردوبرای تحرک وپویایی بیشتر واحد نایین با وجود بازار رقابتی در حوزه ی فعالیت های علمی ، ورود واحد نایین در حوزه های دانش بنیان وبرقراری تعامل با مراکز ونهادهای شهر واستفاده از ظرفیت های متعددومناسب واحد را توصیه کرد.

منبع خبر : روابط عمومی واحد نایین