تاريخ انتشار : 1395/08/19 - 10:16 كد :371
معافیت از پرداخت شهریه و محاسبه در سنوات نیم‌سال اول برای دانشجویانی که از بهمن ثبت‌نام کنند
دانشجویانی که از بهمن ثبت‌نام کنند ،از پرداخت شهریه و محاسبه در سنوات نیم‌سال اول معاف می شوند.

جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد همه افرادی که مهر 95 در هر مقطعی پذیرفته شدند اما نتوانستند در مهر ثبت‌نام کنند، بدون اخذ شهریه و محاسبه در سنوات نیم‌سال اول تحصیلی می‌توانند از بهمن 95 در مقطع پذیرفته شده، ادامه تحصیل دهند.

دکتر فرهاد حسین‌زاده لطفی، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره سنوات و شهریه دانشجویان پذیرفته‌شده که برای نیم‌سال دوم تحصیلی ثبت‌نام کرده‌اند، گفت: «مطابق مصوبه دانشگاه آزاد اسلامی بخش‌نامه‌ای به همه واحدها ابلاغ شده که براساس آن همه افرادی که مهر 95 در هر مقطعی اعم از کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی پذیرفته شدند اما نتوانستند در مهر ثبت‌نام کنند، بدون گرفتن شهریه و محاسبه در سنوات نیم‌سال اول تحصیلی می‌توانند از بهمن 95 در مقطع پذیرفته شده، ادامه تحصیل دهند.»

او ادامه داد: «طبق این بخش‌نامه برای این دانشجویان که از بهمن 95 وارد کلاس‌ها می‌شوند، شهریه و سنوات نیم‌سال اول سال تحصیلی 95_96 محاسبه نمی‌شود. واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند این بخش‌نامه را از روی سایت دانشگاه دریافت کنند و ملزم به اجرای آن هستند.»

حسین‌زاده لطفی درباره رشته‌های کم‌جمعیت در برخی واحدها گفت: «در برخی از رشته‌گرایش‌ها در بعضی از استان‌ها تعداد پذیرش یا ثبت‌نام قطعی در واحدها از حداقلی که برای تشکیل کلاس در نظر گرفته شده پایین‌تر است. به طور مثال در یک رشته‌محل مقطع کارشناسی دو نفر ثبت نامی وجود داشته باشد.»

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: «این اختیار به استان‌ها داده شده که با جابه‌جایی این واحدها با هماهنگی مرکز آزمون نسبت به تغییر سند پذیرش آن‌ها اقدام شود و این افراد در داخل استان در یک واحد جمع شوند و برایشان کلاس تشکیل شود. رئیس دانشگاه استان اختیار دارد این موضوع را در سطح استان اجرا کند»

او درباره اعضای هیات علمی رشته‌های کم‌جمعیت گفت: «هم‌چنین این موضوع برای اعضای هیات علمی هم وجود دارد، یعنی واحدهای یک استان می‌توانند از اعضای هیات علمی رسمی یکدیگر استفاده کنند در صورتی که کلاس برای آن عضو وجود نداشته باشد.»

منبع خبر : روابط عمومی واحد نایین به نقل از خبرگزاری آنا