تاريخ انتشار : 1395/10/26 - 09:59 كد :378
جزئیات تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی/ دانشجویان مشغول تحصیل حق ثبت‌نام ندارند
مدیرکل اجرائی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی توضیحاتی درباره انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی‌ ارشد و دکتری تخصصی این دانشگاه ارائه کرد.

علیرضا مهرادفر، مدیرکل اجرائی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی توضیحاتی درباره جزئیات انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی‌ ارشد و دکتری تخصصی این دانشگاه ارائه کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، علیرضا مهراد‌فر، مدیرکل اجرائی مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی درباره جزئیات انتخاب رشته تکمیل ظرفیت کارشناسی‌ارشد و دکتری تخصصی این دانشگاه گفت: «دانشجویانی که ثبت‌نام کرده‌اند، حق شرکت در تکمیل ظرفیت کارشناسی‌ارشد و دکترای تخصصی بهمن دانشگاه آزاد اسلامی را ندارند.»

مهرادفر گفت: «کسانی که پیش ثبت‌نام را تکمیل کرده‌اند و مشغول به تحصیل نشده‌اند، یعنی شماره دانشجویی برایشان صادر شده است، اما ثبت‌نام خود را نهایی نکرده‌اند، می‌توانند به واحدی که شماره دانشجویی صادر کرده است، مراجعه و از آن بخواهند از سامانه احراز هویت آزمون، داوطلب را از حالت ثبت‌نام به عدم حضور تبدیل کنند. یعنی این دسته از داوطلبان باید تیک احراز هویت را از پرونده خود بردارند.»

ثبت‌نام انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت بهمن مقاطع کارشناسی‌ارشد و دکتری تخصصی 95 دانشگاه آزاد اسلامی از ساعت 10 صبح روز پنج‌شنبه، 23 دی آغاز شده است و تا 29 همین ماه ادامه دارد.

منبع خبر : روابط عمومی دانشگاه آزاداسلامی واحد نایین به نقل از خبرگزاری آنا