گروه خبري : اطلاعیه ها
تاريخ انتشار : 1396/04/21 - 10:11 كد :10383
قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری که قصد دفاع از پایان نامه دارند:
دانشجویانی که قصد دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد یا دکتری دارند، لازم است با مراجعه به منوی معاونت پژوهشی ـ امور پایان نامه ها کلیه فرم های قبل از دفاع شامل: (چک لیست نگارش پایان نامه ـ فرم شرکت در جلسات دفاعیه ...

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری که قصد دفاع از پایان نامه دارند:

1-دانشجویانی که قصد دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد یا دکتری دارند، لازم است با مراجعه به منوی معاونت پژوهشی ـ امور پایان نامه ها کلیه فرم های قبل از دفاع شامل: (چک لیست نگارش پایان نامه ـ فرم شرکت در جلسات دفاعیه ـ فرم گزارش پیشرفت کار و فرم اعلام آمادگی دفاع از پایان نامه) را تکمیل کرده جهت دفاع اقدام نمایند. ضمناً دانشجویان باید (2 نسخه) از فایل نهایی پایان نامه خود را جهت مطالعه داوران پرینت کرده، به مدیر گروه تحویل دهند.

**********

2-دانشجویانی که از پایان نامه خود دفاع کرده اند جهت ارائه مقاله با تکمیل فرم تعیین وضعیت ارائه مقاله به مدت 6 ماه فرصت دارند مقاله خود را ارائه نمایند.

تبصره:در صورت اتمام مهلت، اگر مقاله در وضعیت پذیرش یا چاپ قرار دارد، فرم تمدید مهلت مقاله را تکمیل کرده به تایید استاد راهنما برسانند تا در جلسه شورای پژوهشی مطرح و برای تمدید تصمیم گیری گردد.

**********

3-آن دسته از دانشجویانی که قصد ارائه مقاله ندارند (با علت خاص) لازم است فرم عدم ارائه مقاله( انصراف از مقاله) را تکمیل کرده و به تایید استاد راهنما و مشاور برسانند حداکثر ظرف مدت یک ماه فرصت دارند اصلاحیه های داوران را انجام داده و به امضاء هیأت داوران برسانند. همچنین پایان نامه خود را صحافی کرده، جهت فارغ التحصیلی اقدام نمایند.

**********

4- دانشجویانی که بعد از تایید داوران قصد صحافی پایان نامه خود را دارند، بر اساس چک لیست نگارش(دستور العمل نحوه نگارش ـ تهیه CD) پایان نامه خود را تنظیم کرده به تأیید هیأت داوران برسانند سپس صحافی را انجام دهند.

تذکر: دانشجویانی که پایان نامه خود را بر اساس اصول نگارش و چک لیست موجود در سایت اصلاح نکنند و اشکالات خاص در پایان نامه صحافی شده آن ها مشاهده می گردد مورد تایید معاونت پژوهشی قرار نگرفته، این دانشجویان نمی توانند جهت فارغ التحصیلی اقدام نمایند.

**********

بنابراین دانشجویان لازم است قبل از صحافی، تاییدیه و امضاء اساتید خود را دریافت کنند و صفحه عنوان پایان نامه ـ تصویب نامه و ... توسط استاد راهنما و داوران تایید شود.

منبع خبر : دفتر امور پژوهش و فناوری واحد نایین