گروه خبري : اطلاعیه ها
تاريخ انتشار : 1397/03/22 - 13:24

قابل توجه دانشجویان و اساتید محترم : عضویت در باشگاه پژوهشگران جوان

علاقمندان به عضویت در باشگاه پژوهشگران و نخبگان  جوان با ثبت نام در وب سایت باشگاه به نشانی www.bpj.ir مستندات  پژوهشی خود را درمحل موردنظربارگذاری کرده و کلیه موارد درخواستی را تکمیل کنند تا نسبت به عضویت آن ها اقدام گردد. افرادی که ثبت نام می کنند ولی مستندات پژوهشی خود را بارگذاری نمی کنند به علت مشخص نشدن امتیاز عضویت آن ها امکان پذیر نمی باشد.

قابل توجه دانشجویان و اساتید محترم

عضویت در باشگاه پژوهشگران جوان

علاقمندان به عضویت در باشگاه پژوهشگران و نخبگان  جوان با ثبت نام در وب سایت باشگاه به نشانی www.bpj.ir     مستندات  پژوهشی خود را درمحل موردنظربارگذاری کرده و کلیه موارد درخواستی را تکمیل کنند تا نسبت به عضویت آن ها اقدام گردد. افرادی که ثبت نام می کنند ولی مستندات پژوهشی خود را بارگذاری نمی کنند به علت مشخص نشدن امتیاز عضویت آن ها امکان پذیر نمی باشد.

شماره تماس:46267033