گروه خبري : اطلاعیه ها
تاريخ انتشار : 1398/12/08 - 22:37

اطلاعیه مهم در مورد تعطیلی دانشگاه در هفته آتی

تعظیلی کلیه کلاس های آموزشی دانشگاه از روز يكشنبه ١١ اسفند

اطلاعيه دانشگاه آزاد اسلامي واحد نائين:

١- از روز يكشنبه ١١ اسفند لغایت جمعه ۱۶ اسفند ماه ۱۳۹۸ کلیه کلاس های آموزشی دانشگاه تعطیل است. تغییرات احتمالی تقویم نیمسال تحصیلی برای جبران فعالیت های آموزشی اطلاع رسانی خواهد شد.

٢- بخش اداری و پژوهشی دانشگاه از یکشنبه ۱۱ اسفندماه لغایت چهارشنبه ۱۴ اسفندماه از ساعت ۷:۳۰ لغایت ۱۳:۳۰ دایر است.

٣- در بخش های اداری، موارد ضروری و مهم انجام می شود و مراجعه کنندگان ملزم به رعایت کلیه موارد بهداشتی می باشند.

۴- برای انجام امور پژوهشی، مراجعه کنندگان حتما از قبل هماهنگی لازم را انجام دهند و با استاد و مسئول مربوطه روز و زمان مشخصی را جهت مراجعه مشخص نمایند.

۵- رعايت كليه موارد مربوط به بخشنامه آگاه سازي و پيشگيري از شيوع ويروس كرونا در محيط هاي آموزشي و اداري لازم و ضروري است.

۶- افرادی که کار اداری و پژوهشی ضروری دارند و سابقه بیماری در چند روز گذشته داشته اند یا تحت درمان کوتاه مدت یا بلند مدت هستند و یا ساکن شهرهایی با آمار بالای شیوع بیماری هستند، از مراجعه حضوری خودداری فرمایند و از طریق تماس تلفنی، نمابر و پست الکترونیکی امور مربوطه را انجام دهند. در این موارد، پرسنل دانشگاه همکاری لازم را انجام خواهند داد.