گروه خبري : اطلاعیه ها
تاريخ انتشار : 1399/03/23 - 16:28

اطلاعیه شماره یک ستاد آزمون‌های مجازی - نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم

با توجه به شرایط فعلی کشور و شیوع بیماری کرونا و بیم گسترش مجدد آن، نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه آزاد اسلامی واحد نائین اعلام شد.

اطلاعیه شماره ۱
 ستاد آزمون‌های مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نائین

با توجه به شرایط فعلی کشور و شیوع بیماری کرونا و بیم گسترش مجدد آن، هم چنین نگرانی دانشجویان، اساتید و کارکنان و خانواده های ایشان در خصوص برگزاری امتحانات پایان ترم به صورت حضوری، با رایزنی‌های انجام شده و تلاش مسئولان استانی دانشگاه آزاد و اخذ مجوزهای لازم، به اطلاع می‌رساند:

۱-امتحانات کلیه دروس تخصصی، عمومی و معارف در تمامی مقاطع تحصیلی کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به صورت مجازی و از طریق سامانه ای که متعاقبا اعلام خواهد شد، برگزار می‌گردد.

۲- آغاز امتحانات مجازی از صبح روز سه شنبه ۲۷خردادماه است و کلیه امتحانات طبق زمان بندی اعلام شده برگزار می‌شود.

۳-کلیه امتحانات روز یکشنبه مورخ ۲۵خرداد به روز یکشنبه  ۱۵تیر و امتحانات روز دوشنبه مورخ ۲۶خرداد به دوشنبه ۱۶تیرماه با حفظ ساعت امتحان منتقل می‌شود.(شماره تماس پشتیبان ها: ۰۹۱۳۲۲۳۵۳۷۷ و ۰۹۱۳۲۲۳۱۸۶۹)

۴-دانشجویانی که به هر دلیلی قادر به تهیه و آماده سازی تجهیزات لازم برای شرکت در آزمون‌های مجازی نیستند، می‌توانند تا صبح یکشنبه ۲۵خردادماه به دانشگاه(۰۹۳۶۲۳۲۴۲۴۱) اعلام نمایند تا امکان شرکت در آزمون مجازی در محیط دانشگاه از طریق تجهیزات موجود برای ایشان ایجاد شود.